Usluga tetoviranja uključuje:

– Konzultacije prije tetoviranja –
Upoznavanje sa mogućim komplikacijama i opasnostima, prednosti i mane tetoviranja na određenim dijelovima tijela. Tetovirati se mogu isključivo punoljetne osobe.

– Dogovor oko motiva –
Veličina, cijena, trajanje tetoviranja, upoznavanje sa različitim stilovima u kojima određeni motiv može biti tetoviran.

– Izrada skice –
U cijenu tetoviranja je uračunata izrada jedne skice u trajanju do jednog sata, te eventualne dorade i izmjene. Izrada više skica ili jedne skice u trajanju duže od jednog sata se naplaćuje prema cjeniku. Skica koja se ne naplaćuje ostaje vlasništvo studija te se može koristiti za daljnje tetoviranje. Skica se izrađuje na računalu ili se crta rukom.

– Tetoviranje –

– Upute o brizi tetovaže –
Pismene i usmene upute o načinu održavanja tetovaže, upoznavanje sa mogućim komplikacijama i opasnostima, povijanje tetovaže prozračnom folijom.

– „Touchup” ili popravak tetovaže –
Nedostatke na tetovaže potrebno je prijaviti najkasnije 1 mjesec nakon tetoviranje, ukoliko nije prijavljeno u tom roku tetovaža se smatra ispravnom, a svaka daljnja dorada se naplaćuje. Popravak tetovaža koje se nalaze na prstima, laktovima i koljenima se naplaćuje.

– Objavljivanje tetovaža –
Sve napravljene tetovaže se fotografiraju i objavljuju na web stranici studija i na društvenim mrežama. Ukoliko klijent ne želi da tetovaža bude objavljena ili da objavljena tetovaža bude uklonjena treba to napomenuti. Prilikom objavljivanja tetovaže poštujemo u potpunosti klijentovo pravo na privatnost, pa u skladu sa time ćemo zamutiti sve detalje koje klijent traži, te u objavama fotografija neće biti označavanja.

O NAMA
Lotus Studio za Tetoviranje i Piercing je osmišljen da bude studio bez kataloga, da bude studio gdje će pristup klijentima biti direktan i individualan. Ovdje vaš osobni izričaj stavljamo na prvo mjesto …
KONTAKT
Ulica Božidara Adžije 1
Trešnjevka
10 110 ZAGREB
Radno Vrijeme:
Pon-Pet: 09:00-19:00
Sub: Zatvoreno
Ned: Zatvoreno