LOTUS TATTOO & PIERCING STUDIO

 

Prilikom otvaranja studija započeli smo eksperiment sa opuštenijim i manje službenim pristupom, te se moglo doći u studio bez dogovora, promatrati proces tetoviranja i vidjeti iz prve ruke kako naši radovi izgledaju i uvjeti u kojima tetoviramo. Kako je vrijeme prolazilo i popularnost studija je postajala sve veća, broj ljudi koji je želio biti u studiju je postao puno veći nego što smo mogli podnijeti te više nismo bili u mogućnosti nastaviti sa radom na takav način. Vrata našeg studija su još uvijek otvorena za ljude koji su u prolazu, ali ako smo u poslu nećemo vam se moći posvetiti, tako da je najbolje rezervirati termin za dogovor. Također, sve informacije u vezi cijene, slobodnih termina i svega ostalog možete dobiti putem poruka ili poziva.

Prvi studio

Studio je počeo sa radom 2017. godine u naselju Vrbik, smještenom na Trnju u Zagrebu.
To su bili skromni početci u malom ali predivnom uličnom lokalu. Studio je radio na toj lokaciji sljedeće dvije i pol godine, i tom razdoblju uspjeli smo naći svoje mjesto na Zagrebačkoj tattoo sceni. Ostvarili smo puno suradnji sa domaćim i stranim umjetnicima, sudjelovali na tattoo konvencijama i sa sitnim doprinosima podupirali smo lokalnu zajednicu. Uskoro nakon otvaranja studija, uz tetoviranje započeli smo i sa uslugom piercinga.

Otvorenje je popraćeno člankom na „Zagreb Info” portalu, članak možete pročitati ovdje.

Trenutni studio

Nakon članka u "Zagreb Info", jedne od najvećih Hrvatskih novina “Jutarnji List” je objavio članak o našem studiju, članak možete naći ovdje.

Tokom proljeća 2020. godine selimo se na novu lokaciju, u Zagrebački kvart Trešnjevka.
U novom većem salonu za piercing i tetoviranje započeli smo „apprentice” program, gdje mladim i nadarenim umjetnicima pružamo priliku da se pronađu u svijetu tetoviranja, jednu od njih odlučili smo i zadržati, te sada sa nama radi kao dio tima.

INFO

Prvi korak je dogovor oko motiva, veličine, mjesta na kojem se tetovira i cijene tetovaže. Nakon dogovora se rezervira termin i uplaćuje se rezervacija termina. Nakon uplaćene rezervacije kreće se sa izradom skice. Skica se šalje klijentu ili klijent dolazi u studio pogledati skicu par dana prije termina za tetoviranje, te se uz dogovor rade izmjene.

Rezervacija termina se plaća, rok za uplatu termina je tri dana od dogovora termina, može se platiti gotovinom/karticom osobno u studiju, internet bankarstvom ili općom uplatnicom.
Iznos rezervacije termina se odbija od cijene tetovaže / piercinga.
Uplaćeni termin moguće je promijeniti jedan puta maksimalno mjesec dana od dogovorenog termina, uz prethodnu najavu minimalno 48 sati prije dogovorenog termina.
Ukoliko se termin otkaže barem 48 sati prije dogovorenog termina, uplaćeni iznos se u potpunosti vraća.
Ukoliko se za tetovažu izrađuje skica, nakon izrađene skice nije moguć povrat rezervacije.
Nakon promijene termina nije moguć povrat rezervacije.
Načini plaćanja:
- Virman / opća uplatnica, internet bankarstvo, gotovina

- Kartice jednokratno:
Visa, Mastercard, Maestro
- Kartice na rate:
Visa, Visa Premium, Maestro i Mastercard izdane od PBZ do 12 rata
Detaljnije o uslugama koje nudimo:

NAS TIM

Dare

Dare

Tetovirač

Team 3

Lela

Pirserica

Team 1

Ti

Prilika

Darko Pligl – Dare, svestrani je tattoo umjetnik. Još u ranoj dobi svoju strast je našao u vizualnom izražavanju. Svoj put je započeo sa crtanjem, a zatim preko puno različitih medija i tehnika zadržao se na ljudskoj koži. Ovdje stvara svoju karijeru kao priznati tattoo umjetnik, strasno radeći ono što voli najviše na svijetu.

Lela Vlašić, vrhunska je profesionalka u piercingu. Njeno veliko iskustvo u pirsanju dodatno je ojačano znanjem iz završene medicinske škole. Sa svojom izuzetnom vještinom i preciznošću spremna je odraditi i najzahtjevnije pirseve. Iako barata sa oštrim iglama, njena blaga narav čini pirsanje bezbolnim.

Postani i ti dio našeg tima. Trenutno imamo prazno mjesto koje možemo upotpuniti sa gostujućim umjetnikom ili nudimo i trajno zaposlenje. Ukoliko si zainteresiran pošalji nam upit na dare@lotus-tattoo.eu i osiguraj si mjesto u zaposlenom i kreativnom okruženju. Primamo samo osobe sa iskustvom.

JAVITE NAM SE

Voljeli bismo vas čuti i vidjeti kako vam možemo pomoći

Nazovite nas
+385989347532

Nadite nas
Ulica Božidara Adžije 1 Trešnjevka 10 110 ZAGREB

Posajite nam mail
dare@lotus-tattoo.eu

O NAMA
Lotus Studio za Tetoviranje i Piercing je osmišljen da bude studio bez kataloga, da bude studio gdje će pristup klijentima biti direktan i individualan. Ovdje vaš osobni izričaj stavljamo na prvo mjesto ...
KONTAKT
Ulica Božidara Adžije 1
Trešnjevka
10 110 ZAGREB
Radno Vrijeme:
Pon-Pet: 09:00-19:00
Sub: Zatvoreno
Ned: Zatvoreno