Usluga “custom” tetoviranja uključuje:

– Konzultacije prije tetoviranja –
Upoznavanje sa mogućim komplikacijama i opasnostima, prednosti i mane tetoviranja na određenim dijelovima tijela. Tetovirati se mogu isključivo punoljetne osobe.

– Dogovor oko motiva –
Veličina, cijena, trajanje tetoviranja, upoznavanje sa različitim stilovima u kojima određeni motiv može biti tetoviran.

– Izrada skice –
Izrada jedne ili više skica se naplaćuje prema cjeniku, te eventualne dorade i izmjene. Nakon tetoviranja klijent postaje vlasnik skice. Skica se izrađuje na računalu ili se crta rukom.

– Tetoviranje –

– Upute o brizi tetovaže –
Pismene i usmene upute o načinu održavanja tetovaže, upoznavanje sa mogućim komplikacijama i opasnostima, povijanje tetovaže prozračnom folijom.

– „Touchup” ili popravak tetovaže –
Nedostatke na tetovaže potrebno je prijaviti najkasnije 1 mjesec nakon tetoviranje, ukoliko nije prijavljeno u tom roku tetovaža se smatra ispravnom, a svaka daljnja dorada se naplaćuje. Popravak tetovaža koje se nalaze na prstima, laktovima i koljenima se naplaćuje.

– Izrađena tetovaža se ne fotografira niti se objavljuje –

O NAMA
Lotus Studio za Tetoviranje i Piercing je osmišljen da bude studio bez kataloga, da bude studio gdje će pristup klijentima biti direktan i individualan. Ovdje vaš osobni izričaj stavljamo na prvo mjesto …
KONTAKT
Ulica Božidara Adžije 1
Trešnjevka
10 110 ZAGREB
Radno Vrijeme:
Pon-Pet: 09:00-19:00
Sub: Zatvoreno
Ned: Zatvoreno